3/4/11

Pensaments del dia

Avui la notícia estrella de la jornada ha estat l'anunci de que Zapatero no es tornarà a presentar a la reelecció a la Presidència del Govern. Uns l'han titllat de que ara és el pitjor moment per anunciar-la; uns altres han defensat la valentia de Zapatero per dir-ho en aquests moments de crisi. Jo el titllo de poruc.
Por d'enfrontar-se realment al que ha de venir. Zapatero anuncia que s'en va un any abans de les eleccions i amb la taxa d'atur més alta d'Europa, el 20,5%. Por perque no s'atreveix a enfrontar-se a la crisi mentre altres, com passa a Catalunya, el Govern de Mas intenta com sigui posar fre a més impostos, tal com volen des de Madrid, havent rebut una herència nefasta del tripartit.
De tota manera, si no està Zapatero estarà Rubalcaba o Chacón, que és el mateix. Per cert, no veig jo a una catalana dirigint Espanya.
I tot això ha passat el dia abans de la gran festa que CiU farà avui a la Ciutadella. Espero que tot surti molt bé.
De la resta de la jornada destaca la inesperada derrota per 0-1 del Real Madrid a casa amb l'Sporting, resultat que combinat amb el triomf del Barça a Vila-real per 0-1 dóna la més de mitja lliga al conjunt de Pep Guardiola. És una més de les victories catalanes a Madrid. Ara només falta que Madrid ens pagui el que ens deu per poder fer front a la crisi amb menys patiment.
I ara tinc una ratet per seguir llegint el llibre de la Edurne Pasaban. Fantàstic.