8/4/11

10-A

Aquest diumenge es farà el referèndum sobre la independència de Catalunya. Aquesta votació no és vinculant però serà un bon baròmetre per conèixer quina és la voluntat del poble de Catalunya. A nivel particular m'identifico més amb la independència, no per ser separatista, que no ho soc, sino perque crec que ens aniria millor que ara. Tot es quedaria a casa, impostos, arancels, tributs, paperassa... I vaig més enllà, penso que Espanya no vol que siguem independents perque ella sí que aniria a pitjor. I lògicament no els interessa.
De tota manera, s'ha de respectar que hagi gent que estigui en contra d'aquesta votació. De fet, ja n'hi han previstes manifestacions d'anti independentistes per Barcelona. A la resta de Catalunya no ho sé si hi haurà 'contravotacions'.
Una cosa em sorprèn: encara que sigui per aquest referèndum, la majoria de partits polítics estan d'acord en fer aquesta votació, inclós el PSC. Però l'autèntic guanyador serà Catalunya. Que almenys per una causa estiguem tots d'acord.