16/1/11

Un home de la casa

Feia dies que no entrava a escriure. He estat de vacances, em vaig reincorporar el passat dimecres a la feina i, la veritat, no trobava ganes de posar-me a escriure. Avui estic treballant de nit i aprofito que ja he fet tota la feina per relaxar-me una mica per aquí.
Aquests dies he sentit moltes coses del nou govern català d'Artur Mas, però la que més m'agradat és la del nou secretari general de l'Esport, Ivan Tibau. un gran amic de l'esport català, expert esportista que també ha fet les seves passes com a polític sent regidor de l'ajuntament de la seva ciutat, Lloret de Mar.
Tibau és un home jove, de plena confiança de la cúpula política del nostre govern i que té arrelat molt intensament el sentiment català dins seu. Tibau va guanyar el mundial B d'hockei patins a Macau i va dir al seu dia que no jugaria més amb la selecció espanyola, argument, entre d'altres coses, que al final li ha valgut ser anomenat nou secretari general de l'esport.
No tindrà una feina fàcil, tot el contrari, però entre tots l'ajudarem a pujar l'esport català el més amunt possible. Felicitats Ivan Tibau