18/12/10

Que agafem el transport públic???

Aixó és el que volen al consistori de Barcelona, però les noves tarifes em sembla que faran que més d'un decideixi pujar-se a la bicicleta o caminar una estoneta per no pagar el bitllet de bus o metro pel seu excessiu preu.
I es que la pujada del 3 i escaix farà molt de mal a nombroses famílies. La tarja T-10, la que més utilitzen els usuaris de bus i metro de Barcelona, costará, a partir de gener, 8,25 euros. Una passada de preu tenint en compte la crisi que ens afecta de ple.
Logicament, si s'encareixen les tarifes de TMB també pujen les del taxi, encara que aquest servei ens té acostumats a que ens atraquin per sistema, doncs el seu servei ja és massa car. Agafar un taxi és un autèntic luxe.
Vist tot aixó, i amb les ganes que té l'Ajuntament de Jordi Hereu de recaptar diners per tot, només ens cal que aviat hi hagi un canvi de criteris dins l'Ajuntament. I és que el senyor Hereu s'està guanyant a pols que perdi l'alcaldia en les properes eleccions municipals. Si nosaltres, els ciutadans, tenim dos dits de front, el canvi està cantat.