24/12/10

Mas, president. El millor regal de Nadal

Artur Mas ja és el 129è president de la Generalitat. Ara toca esperar anomenaments de consellers, preparació del nou govern, etc. etc. Els ciutadans que anem a peu estem convençuts que ja s'han acabat els 'guirigais' del tripartit que, per sort, ja ha mort. Crec que han sigut 4 anys de desgovern perque, la veritat, no han fet res de bò.
Ara la esperança es diu CiU. Jo soc fidel a aquesta formació política. Ni ho nego ni m'amago, i penso que el color que veurem a partir de ja mateix és el verd esperança. Per començar, i només és una pedra de toc, la famosa 'setmana blanca' escolar només durarà un any, el 2011, perque ja és segur que hi haurà reforma en matèria escolar en el nou govern català.
Aires nous arriben a Catalunya i confiem que hi siguin, com a mínim, els propers 4 anys.
Clar que no tot seràn flors i violes. Artur Mas haurà de despatxar i lluitar amb fermessa, per exemple, amb l'Estatut, amb la immigració il.legal... amb moltes coses es trobarà pals a les rodes, però estem segurs que lluitarà per la millor solució possible. Aquest és el meu somni d'avui.
Que tothom passi aquestes festes el millor que pugui, que ens porti més amor i pau que mai i que siguen més feliços l'any 2011. Bon Nadal