29/12/10

Quina 'jeta' senyor ministre

El ministre d'Indústria, Miguel Sebastián, raona que la megapujada del rebut de la llum, prevista pel mes de gener, és comparable "al preu d'un café". O sigui, que un café és el mateix que el 9,8% d'increment. Es increible que un senyor que té carrera universitària (o al menys així ho crec jo, perque ja no em sorprèn res) valori nimiament aquesta pujada, una de les més fortes de la darrera dècada. A sobre, Sebastián assegura que "es possible que aquest augment no sigui l'únic previst per principis d'any.
Sebastián minimitza tot aixó perque segurament ell no paga un rebut de llum des de fa temps. Amb el mega sou que té de ministre, a quí l'importa? Al poble, que el bombin. Com sempre, les punyalades venen de Madrid.
Jo, com usuari, lògicament no estic gens d'acord amb una pujada del 9,8%. A mi no només no em pugen el sou, sino que m'el congelen. Amb aquesta regla de tres, anem sumant...
De moment, els socialistas ( o millor dit, el famós tripartit) ja ha sortit de la Generalitat. Ara falta saber si els de l'Ajuntament també marxaràn (així confio jo) i, per últim, només quedará La Moncloa. Clar que el candidat a ser el nou inquilí de la presidència del Govern tampoc té gaire credibilitat. Però, de moment, ja ens han clavat una punyalada.